
Μετά τη συλλογή των βοτάνων μας, προχωρήσαμε στην αποξήρανση και πλέον τα συσκευάσαμε ώστε να τα μοιραστούμε με τους δικούς μας ανθρώπους.


Έτοιμα και τα αρωματικά μας λαδάκια για να τα απολαύσουμε σε μπρουσκέτες, σαλάτες και τυριά.


Κάπαρη με λιαστή ντομάτα είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός. Όπως και το αλάτι Μεσολλογίου με βότανα...



Φέτος κάναμε αρκετό σπαθόλαδο, το οποίο σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Θα το χρησιμοποιήσουμε επίσης στις θεραπευτικές και καλλυντικές κεραλοιφές που θα κάνουμε καθώς και στα σαπούνια μας.

Στο κτηματάκι μας στο Παγγαίο κάναμε και τις σάλτσες μας, με την προσθήκη αρωματικών βοτάνων, πιπεριών φλωρίνης και αγνό παρθένο ελαιόλαδο.



Αντε και καλό μας χειμώνα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου