
Είναι ένα βότανο που η φύση μας χαρίζει απλόχερα και αξίζει της προσοχής μας. Και αυτό διότι αποτελεί πηγή βιταμινών με απίστευτες για την υγεία μας ιδιότητες.
Βάλτε την στην κουζίνα σας, χρησιμοποιήστε την νωπή ή αποξηραμένη, πιείτε την ως αφέψημα, κάντε την λάδι ή βάμμα, συνδυάστε την με άλλα βότανα.
Για τα οφέλη της τσουκνίδας και την φήμη της στην αρχαιότητα είχαμε αναφερθεί σε παλαιότερη δημοσίευσή μας. Δείτε εδώ όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε: http://pangaia-natura.blogspot.gr/2015/05/blog-post_30.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου