9/2/16

Σαπούνια λούφας με σπιρουλίνα και καφεΐνη

Χρησιμοποιούμε τη λούφα γιατί μας αρέσει. Οι λόγοι; Το σφουγγάρι της στεριάς είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό από μόνο του, όταν δε, συνδυαστεί σε σαπούνι, εμπλουτισμένο με σπιρουλίνα, ζεόλιθο, καφεΐνη αλλά και αιθέρια έλαια τότε γίνεται... θαυματουργό.

Με τη λούφα μπορείτε να μαλακώσετε τα σκληρά σημεία στο σώμα σας (π.χ. φτέρνες), να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος, να απολεπίσετε την επιδερμίδα σας αλλά και να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα.






Στα ορθογώνια σαπούνια μας χρησιμοποιήσαμε μεταξύ άλλων σπιρουλίνα, ζεόλιθο, πράσινο άργιλο γνωστά για τις ισχυρές ιδιότητές τους και τη δράση τους αλλά και αιθέρια έλαια, όπως δενδρολίβανο και γκρέιπφρουτ που συμβάλλουν στη βελτίωση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού.




Στα λουλουδάτα σαπούνια μας, μεταξύ άλλων, προσθέσαμε λάδι φυκιών και κισσού καθώς επίσης καφεΐνη, που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό συστατικό. Επιπλέον, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, όπως επίσης και τα αιθέρια έλαια της ρίγανης, του γκρέιπφρουτ, του κέδρου κ.α. που προσθέσαμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου