5/2/16

Σαμπουάν, conditioner και μάσκα με γάλα καρύδας

Γνωρίζετε πως το γάλα καρύδας αποτελεί εξαιρετική... τροφή για τα μαλλιά μας καθώς ενδυναμώνει και ενυδατώνει την τρίχα;

Πλούσιο σε βασικές βιταμίνες και μέταλλα – σκέψου βιταμίνη C και E – το γάλα καρύδας είναι ένα super συστατικό που χαρίζει υγιή επιδερμίδα, δυνατά κόκαλα και τέλεια μαλλιά. Δείτε παρακάτω τρεις τρόπους που μπορείτε να το αξιοποιήσετε όσον αφορά την περιποίηση των μαλλιών σας.

Μάσκα μαλλιών με γάλα καρύδας
Δημιούργησε ένα μείγμα με 6 κ.σ. γάλα καρύδας, 3 κ.σ. λάδι καρύδας και 2 κ.σ. μέλι. Άπλωσε το σε στεγνά μαλλιά για 20 – 30 λεπτά πριν το λούσιμο. Το αποτέλεσμα; Υπέροχα ενυδατωμένα μαλλιά, ειδικά αν έχεις ξηρότητα.

Σαμπουάν με γάλα καρύδας
Έχουμε και λέμε: 1 1/2 φλιτζάνι γάλα καρύδας, 3/4 φλιτζανιού σαπούνι Καστίλλης και 1 κ.σ. έλαιο βιταμίνης Ε. Επιπλέον, μπορείς να βάλεις το μείγμα σου σε ένα μπουκάλι και να το αποθηκεύσεις στο ψυγείο μέχρι και 1 μήνα.

Conditioner με γάλα καρύδας

Κάνε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με ένα μείγμα που θα αποτελείται από 2 κ.σ. γάλα καρύδας, 2 κ.σ. από το αγαπημένο σου conditioner και 2 κ.σ. από το αγαπημένο σου έλαιο. Ξέπλυνε και κάνε styling, ως συνήθως.

Πηγή: shape.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου