30/7/15

Σαμπουάν βοτάνων


Οι θαυματουργές ιδιότητες της τσουκνίδας, του δενδρολίβανου, της μέντας και της λεβάντας ενώνονται για την παρασκευή ενός σαμπουάν, που καταπολεμά την ξηροδερμία και την λιπαρότητα παράλληλα.

Η τσουκνίδα αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής, βελτιώνει την υφή των ξηρών και λιπαρών μαλλιών και καθαρίζει χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά έλαια από το δέρμα και τα μαλλιά, γεγονός που την καθιστά ιδανική για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας. Μειώνει σημαντικά την τριχόπτωση, ενώ τα βοηθά να μακρύνουν γρηγορότερα και να αποκτήσουν όγκο και δύναμη!
Από την άλλη, το δενδρολίβανο ενισχύει τη σωστή ανάπτυξή τους, βελτιώνει τη ροή του αίματος και την κυκλοφορία του στο τριχωτό της κεφαλής ενώ δρα ως ανασταλτικός παράγοντας για την εμφάνιση της ξηροδερμίας και της πιτυρίδας.

Το έλαιο λεβάντας είναι ένα από αυτά τα έλαια που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των μαλλιών και τη θεραπεία διαφόρων προβλημάτων όπως στην απώλεια τρίχας των μαλλιών, αλωπεκία, πιτυρίδα κ.λπ.

Σαμπουάν βοτάνων 1 λίτρου και 750ml
Η μέντα με τη σειρά της, καταπολεμά τη λιπαρότητα και την πιτυρίδα, επίσης.
Το σαμπουάν περιέχει παράλληλα δαφνέλαιο, το οποίο ενισχύει την τρίχα, αμυγδαλέλαιο, που αποτελεί φυσική πηγή μαγνησίου, μειώνει την τριχόπτωση, την πιτυρίδα και βελτιώνει την ποιότητα των μαλλιών, αλόη βέρα, που τα δυναμώνει, τα αναπλάθει από τη ρίζα και τους χαρίζει μεταξένια υφή καθώς και βιταμίνη Ε που ενυδατώνει απευθείας τις ίνες των μαλλιών, για μια πιο λαμπερή και υγιή εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου