6/7/15

Μείγμα βοτάνων για αδυνάτισμα

Θέλετε να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας, να αποβάλλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας, να δείτε την κυτταρίτιδα να υποχωρεί και τα κιλά στη ζυγαριά σας να μειώνονται;

Πέντε βότανα ενώνονται μεταξύ τους, δεν υπόσχονται θαύματα, μπορούν όμως να συμβάλλουν στην επίτευξη όλων των παραπάνω και παράλληλα να τονώσουν τον οργανισμό σας.

Θα κάνετε ένα μείγμα (σε ίσες ποσότητες), από Λουϊζα, Μέντα, Πράσινο Τσάι, Σημύδα και Τσουκνίδα. Καλό θα ήταν να τα περάσετε λίγο από το μπλέντερ για να κονιοποιηθούν και στη συνέχεια αποθηκεύστε τα σε ένα αεροστεγές βάζο. Για κάθε μία κουταλιά, θέλουμε ένα φλιτζάνι βραστό νερό. Προσοχή, βράζουμε πρώτα το νερό και στη συνέχεια βάζουμε τα βότανα σ’ αυτό και αφήνουμε 10’ μέχρι να σουρώσουμε.

Για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να πίνετε 3 φλιτζάνια την ημέρα και χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Μπορείτε τώρα που είναι καλοκαίρι να το τοποθετήσετε σε ένα μπουκάλι και να το σερβίρετε με παγάκια.
Εννοείται πως για να έχει αποτέλεσμα θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας και φυσικά να συνδυαστεί με άσκηση ή κάποια άλλη δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου